Webshopkunder

Hvilke typer af personlige oplysninger og hvorfor?

Vi anvender følgende kategorier af personlige oplysninger:

Formålet med at vi behandler dine personlige oplysninger f.eks. kontaktoplysninger er til at kunne administrere dine onlinekøb på www.webshop.oliver-twist.dk/, når vi skal behandle og levere din ordre samt yde service. Vi anvender også dine oplysninger til at håndtere evt. produktreklamationer. Hvis du ikke afgiver de oplysninger, vi anmoder om ved bestilling, kan du ikke fuldføre ordren. Anvendelsen af dine personlige oplysninger er en forudsætning for, at vi kan yde dig den rette kundeservice, administrering og levering af dine bestillinger. Oplysninger om dine køb behandler vi også for at overholde lovkrav, herunder til bogføring og regnskab.

Oliver Twist lagrer også din ordrehistorik, dvs. oplysninger om, hvilke varer du har bestilt, ordrenummer, dato og pris. Vi gemmer denne dokumentation for at give dig kvalificeret service samt for at varetage eventuelle klager, reklamationer og krav i henhold til gældende lovgivning.

Oliver Twist behandler også dine personlige oplysninger med det formål at kunne sende dig tilfredshedsundersøgelser.

Retsgrundlaget for behandlingerne er således aftalen med dig og lovkrav.

Retsgrundlaget for behandling af din ordrehistorik er vores legitime interesse i at kunne yde god service og dermed bidrage til sikker brug af vores varer og foretage de nødvendige vurderinger, opfylde vores forpligtelser og sikre vores rettigheder i forbindelse med klager.

Retsgrundlaget for behandling af dine personlige oplysninger med det formål at kunne sende dig tilfredshedsundersøgelser er vores legitime interesse i at gennemføre sådanne undersøgelser for at kunne føre statistik over anvendelsen af vores produkter samt at evaluere og forbedre vores produkter.

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

Dine data behandles, så længe de er nødvendige for at administrere din ordre og yde service til dig, samt håndtere eventuelle klager og imødekomme krav i henhold til lovgivning. Medmindre vi har en juridisk forpligtelse til at gemme dine oplysninger længere, vil dine data blive slettet efter maksimalt 12 måneder. F.eks. købsinformationer, købshistorik og leveringsinformationer fra oliver-twist.dk gemmes dog i 5 år, efter købet har fundet sted, i henhold til bogføringslovgivningen.
Vi kan også gemme dine personlige oplysninger i længere tid for at etablere, håndhæve eller forsvare juridiske krav.

De oplysninger, som du vælger at angive i vores tilfredshedsundersøgelser, anonymiseres, så snart vi har modtaget dit svar, så oplysningerne ikke kan henføres til dig.

Hvem deler vi dine personoplysninger med?

Oliver Twist kan dele dine personoplysninger med andre virksomheder inden for den koncern, som Oliver Twist er en del af, samt med samarbejdspartnere, for eksempel når der leveres IT-ydelser. Disse modtagere behandler kun dine personoplysninger på vores vegne og i henhold til vores instruktioner. Oliver Twist træffer alle de passende juridiske, teknologiske og organisatoriske foranstaltninger, for at sikre at dine personoplysninger behandles sikkert og med en tilstrækkelig grad af sikkerhed, når de overføres til eller deles med denne udvalgte type modtagere.

Oliver Twist kan også dele dine personoplysninger med andre virksomheder, der behandler dine personoplysninger uafhængigt og uden for vores kontrol. Vi deler kun dine oplysninger med disse virksomheder for at opfylde vores forpligtelser over for dig. Når dine personoplysninger bliver delt med disse virksomheder, der er uafhængige dataansvarlige, bliver dine personoplysninger behandlet i overensstemmelse med, hvad der står beskrevet i disse virksomheders privatlivspolitikker.

Oliver Twist kan også dele dine personoplysninger med offentlige myndigheder, hvis vi er forpligtet i henhold til loven til at gøre dette eller ved mistanke om kriminel aktivitet.

Hvor behandler vi dine personoplysninger?

Dine personoplysninger vil primært blive behandlet i EU/EØS, men de kan også blive overført til et land uden for EU/EØS, såsom USA, for eksempel, hvis vi deler din information med andre virksomheder i den koncern, som Oliver Twist er en del af.

Oliver Twist vil kun overføre dine personoplysninger til et land uden for EU/EØS, hvis der er juridiske grunde til at gøre dette, og hvis der er tilstrækkelig garanti for, at dine personoplysninger vil blive behandlet på lovlig vis. I sådanne tilfælde vil Oliver Twist træffe alle de passende juridiske, teknologiske og organisatoriske foranstaltninger, for at sikre at dine personoplysninger behandles sikkert og med en tilstrækkelig grad af sikkerhed, der er sammenlignelig med det sikkerhedsniveau, der ydes i EU/EØS.

Hvordan beskytter vi dine personoplysninger?

Oliver Twist træffer de sikkerhedsforanstaltninger, der er nødvendige for at beskytte dine personoplysninger.

Hvad er dine rettigheder?

Læs om dine rettigheder her. 

Kontakt, spørgsmål og klager

Læs her blandt andet om, hvordan du kan kontakte Oliver Twist.

Find butik

Søg på butiksnavn, gade, postnummer eller by og se listen med Oliver Twist forhandlere i Danmark.
Finder du ikke det, du søger, så kontakt os på info@oliver-twist.dk eller ring på +45 66 15 71 17.

Forbrugerpanel
DIBS - Payments made easy