Forbrugerpanel

Hvilke personoplysninger og hvorfor?

I forbindelse med din tilmelding til vores forbrugerpanel kan vi behandle følgende personoplysninger om dig:

Formålet med, at vi behandler dit navn og din e-mailadresse, som du har angivet ved din registrering til forbrugerpanelet, er, at vi dermed kan sende e-mails til dig med information om nye produkter og om Oliver Twists virksomhed generelt samt at sende dig forespørgsler om, hvorvidt du ønsker at deltage i produkttests og vores tilfredshedsundersøgelser. Hvis du ikke oplyser dit navn og din e-mail, kan vi ikke sende denne information til dig.

Formålet med at behandle din adresse er, vi skal være i stand til at kunne sende produkttests til dig. Hvis du ikke oplyser din adresse, kan vi ikke sende dig de produkttests, som du har takket ja til at modtage.

Formålet med, at vi behandler dine persondata, som du vælger at angive i vores tilfredshedsundersøgelser, er, at vi skal kunne gennemføre undersøgelserne og dermed føre statistik over forbruget af vores produkter samt evaluere og forbedre vores produkter.

Vores retsgrundlag for behandlingen er vores legitime interesse i at administrere udsendelse af e-mails med ovennævnte indhold samt produkttests til dig. Vores retsgrundlag for behandlingen af informationen, som fremkommer af vores tilfredshedsundersøgelser, er vores legitime interesse i at gennemføre sådanne undersøgelser og dermed føre statistik over brugen af vores produkter samt evaluere og forbedre vores produkter.

Retten til at afmelde dig fra vores forbrugerpanel

Din deltagelse i forbrugerpanelet er helt frivillig, og du har ret til på ethvert tidspunkt at afmelde dig forbrugerpanelet igen. For at afmelde dig kan du kontakte os ved at sende en e-mail til info@oliver-twist.dk eller bruge afmeldingslinket nederst i vores e-mails.

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

Dine kontaktoplysninger såsom navn, adresse og e-mail vil blive slettet, så snart du har afmeldt dig forbrugerpanelet.  Oplysninger, som du vælger at angive i vores tilfredshedsundersøgelser, anonymiseres, så snart vi har fået dit svar, og på denne måde kan disse oplysninger ikke henføres til dig.

Hvem deler vi dine personoplysninger med?

Oliver Twist kan dele dine personoplysninger med andre virksomheder inden for den koncern, som Oliver Twist er en del af, samt med samarbejdspartnere, for eksempel når der leveres IT-ydelser. Disse modtagere behandler kun dine personoplysninger på vores vegne og i henhold til vores instruktioner. Oliver Twist træffer alle de passende juridiske, teknologiske og organisatoriske foranstaltninger, for at sikre at dine personoplysninger behandles sikkert og med en tilstrækkelig grad af sikkerhed, når de overføres til eller deles med denne udvalgte type modtagere.

Oliver Twist kan også dele dine personoplysninger med andre virksomheder, der behandler dine personoplysninger uafhængigt og uden for vores kontrol. Vi deler kun dine oplysninger med disse virksomheder for at opfylde vores forpligtelser over for dig. Når dine personoplysninger bliver delt med disse virksomheder, der er uafhængige dataansvarlige, bliver dine personoplysninger behandlet i overensstemmelse med, hvad der står beskrevet i disse virksomheders privatlivspolitikker.

Oliver Twist kan også dele dine personoplysninger med offentlige myndigheder, hvis vi er forpligtet i henhold til loven til at gøre dette eller ved mistanke om kriminel aktivitet.

Hvor behandler vi dine personoplysninger?

Dine personoplysninger vil primært blive behandlet i EU/EØS, men de kan også blive overført til et land uden for EU/EØS, såsom USA, for eksempel, hvis vi deler din information med andre virksomheder i den koncern, som Oliver Twist er en del af.

Oliver Twist vil kun overføre dine personoplysninger til et land uden for EU/EØS, hvis der er juridiske grunde til at gøre dette, og hvis der er tilstrækkelig garanti for, at dine personoplysninger vil blive behandlet på lovlig vis. I sådanne tilfælde vil Oliver Twist træffe alle de passende juridiske, teknologiske og organisatoriske foranstaltninger, for at sikre at dine personoplysninger behandles sikkert og med en tilstrækkelig grad af sikkerhed, der er sammenlignelig med det sikkerhedsniveau, der ydes i EU/EØS.

Hvordan beskytter vi dine personoplysninger?

Oliver Twist tager de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personoplysninger.

Hvad er dine rettigheder?

Læs om dine rettigheder her.

Kontakt, spørgsmål og klager

Læs her blandt andet om, hvordan du kan kontakte Oliver Twist.

 

Forbrugerpanel
DIBS - Payments made easy