Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre trafikmåling og statistik samt målretning og frekvensstyring af indhold.

Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

At gemme dine indstillinger

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Hvis du sletter eller blokerer cookies risikerer du at websitet ikke fungerer optimalt samt, at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter. oliver-twist.dk anvender cookies fra Google Analytics og Facebook Pixels.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: https://support.google.com/analytics/answer/181881?hl=en

Persondata

Alle oplysninger, som oliver-twist.dk registrerer om dig, behandles fortroligt og i henhold til persondataloven. Af hensyn til vores bogføring skal vi gemme disse oplysninger i 5 år.

Nedenfor kan du læse mere om, hvordan vi indsamler og anvender dine personlige oplysninger.

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores forbrugerpanel eller deltager i undersøgelser. Når du afgiver en ordre på oliver-twist.dk skal du oplyse dit navn, adresse og e-mail. Vi skal bruge disse oplysninger for at kunne sende dig en faktura.

Vi indsamler og behandler typisk yderligere følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved køb eller deltagelse i en undersøgelse eller forbrugerpanel. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger kendskab til forskellige emner samt evt. svar på forskellige spørgsmål.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Du har ret til at kræve disse slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1. Se mere her https://www.datatilsynet.dk/forside/

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos House of Oliver Twist A/S, skal du rette henvendelse på info@oliver-twist.dk eller på telefon +45 66 15 71 17. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Websitet ejes og publiceres af:
House of Oliver Twist A/S
(Hermann Krügers Eftf. A/S )

CVR: 49298218

Adresse:        Børstenbindervej 1, DK – 5230 Odense M.

Tlf.:               +45 66 15 71 17

E-mail:          info@oliver-twist.dk

 

 

 

 

Forbrugerpanel