Persondatapolitik for oliver-twist.dk

Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan House of Oliver Twist A/S behandler dine personlige oplysninger. Persondatapolitikken gælder for persondata, som du afgiver til os, eller som vi indsamler via www.oliver-twist.dk (“hjemmesiden”).

Vi er den dataansvarlige – hvordan kontakter du os?

House of Oliver Twist (“Oliver Twist”, “os”, “vores”, “vi”) er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor.

House of Oliver Twist A/S (Herman Krügers Eftf. A/S)

Børstenbindervej 1

DK-5230 Odense
CVR: 49298218

Tel: +45 66 15 71 17

E-mail: info@oliver-twist.dk

CVR: 492982

 

Formålene med brug af personoplysninger

Når du besøger vores hjemmeside, indsamler vi oplysninger om dig og dit brug af hjemmesiden. Det kan være, når du f.eks. tilmelder dig vores forbrugerpanel, foretager køb i webshoppen mv. Vi indsamler også cookies.

Vi behandler dine personoplysninger til følgende formål:

Nedenfor finder du mere information om hvert formål, herunder retsgrundlaget for vores behandling.

 

Til dig som er webshopkunde

Hvorfor anvender vi dine personlige oplysninger?

Vi anvender dine personlige oplysninger til at kunne administrere dine onlinekøb på www.oliver-twist.dk. Fx når vi skal behandle din ordre og når vi skal komme i kontakt med dig ved eventuelle leveringsproblemer. Vi anvender også dine oplysninger til at håndtere evt. produktreklamationer.

Oliver Twist lagrer også din ordrehistorik, dvs. oplysninger om hvilke varer du har bestilt, ordrenummer, dato og pris. Vi gemmer denne dokumentation for at give dig kvalificeret service samt for at varetage eventuelle klager, reklamationer og krav i henhold til gældende lovgivning.

Dine personlige oplysninger anvendes også til at identificere dig og sikre, at du er myndig samt til at bekræfte din adresse over for eksterne partnere.

Oliver Twist behandler også dine kontaktoplysninger og din ordrehistorie for at kunne gennemføre forbruger-og markedsundersøgelser. Retsgrundlaget for denne behandling er vores legitime interesse i at gennemføre sådanne undersøgelser for at evaluere og forbedre vores produkter.

Hvilke typer af personlige oplysninger anvender vi?

Vi anvender følgende kategorier af personlige oplysninger:

Hvem har adgang til dine personlige oplysninger?

Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine persondata for at udføre deres arbejde, har adgang til disse. Dine personlige oplysninger, som videresendes til tredjepart, anvendes kun til at tilbyde dig de ovennævnte tjenester.

Hvilken lovmæssig ret har vi til at anvende dine personlige oplysninger?

Anvendelsen af dine personlige oplysninger er en forudsætning for, at vi kan yde dig den rette kundeservice, administration og levering af dine bestillinger. Oplysninger om dine køb behandler vi også for at overholde lovkrav, herunder til bogføring og regnskab. Retsgrundlaget for behandlingerne er således aftalen med dig og lovkrav.

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

Købsinformationer, købshistorik og leveringsinformationer fra oliver-twist.dk gemmes i 5 år, efter købet har fundet sted, i henhold til bogføringslovgivningen.

 

Forbrugerpanel og e-mails

Hvorfor anvender vi dine personlige oplysninger?

Når du tilmelder dig vores forbrugerpanel bruger vi dine personlige oplysninger til at sende dig forbrugerundersøgelser og information om virksomheden via e-mail. For at optimere din oplevelse hos Oliver Twist, og for at følge op på din tilfredshed som kunde, kan vi også sende tilfredshedsundersøgelser.

Hvilke typer af personlige oplysninger anvender vi?

Vi anvender følgende kategorier af personlige oplysninger:

Hvem har adgang til dine personlige oplysninger?

Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine persondata for at udføre deres arbejde, har adgang til disse. Oplysninger videresendt til tredjepart anvendes kun for at servicere dig. Vi formidler, sælger eller udveksler aldrig dine personlige oplysninger til tredjepart med henblik på markedsføring uden om Oliver Twist.

Hvilken lovmæssig ret har vi til at anvende dine personlige oplysninger?

Den lovmæssige ret for denne behandling, er vores og din legitime interesse i at give dig en god service.

Ret til at afmelde dig forbrugerpanel og e-mails

Du har til enhver tid ret til at afmelde dig vores forbrugerpanel eller frabede dig at modtage e-mails fra os, dernæst sender vi ikke yderligere kommunikation til dig. For at afmelde dig, send venligst en e-mail til info@oliver-twist.dk eller følg afmeldingslinket i bunden af vores e-mails. Vi vil slette din e-mailadresse, så snart du har afmeldt dig.

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

Kontaktoplysninger som navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer samt IP-adresse opbevares indtil der anmodes om sletning. Oplysninger om køn og alder samt svar fra spørgeskemaer herunder interesser, præferencer, forbrugsmønstre, vaner m.v. slettes ikke, men anonymiseres efter sletning af dine kontaktoplysninger.

 

Til dig som kontakter vores kundeservice

Hvilke typer af personlige oplysninger anvender vi?

Når du kontakter vores kundeservice, behandler vi dine personlige oplysninger, du angiver for at administrere din henvendelse.

Hvilken lovmæssig ret har vi til at anvende dine personlige oplysninger?

Den lovmæssige ret for denne behandling, er vores og din legitime interesse i at håndtere din sag og for at give dig en god service.

Hvem har adgang til dine personlige oplysninger?

Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine persondata for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

Vi gemmer dine oplysninger, så længe sagen (reklamationen, klagen m.v.) er i gang, og sletter oplysningerne, så snart sagen er afsluttet.

 

Til dig som besøger vores hjemmeside

Hvorfor anvender vi dine personlige oplysninger?

Når du besøger vores hjemmeside, indsamler vi oplysninger om din IP-adresse (se også vores cookies-politik). Disse oplysninger indsamles for at optimere brugeroplevelsen på vores hjemmeside. Desuden bruges oplysningerne til at udarbejde statistikker for brugen af hjemmesiden.

Hvilke typer af personlige oplysninger anvender vi?

Vi anvender følgende kategorier af personlige oplysninger:

Hvem har adgang til dine personlige oplysninger?

Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine persondata for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.

Vi anvender tredjeparts cookies til at indsamle og lagre dine oplysninger når du besøger vores hjemmeside – læs mere om vores de tredjeparts firmaer vi anvender, og hvordan du deaktiverer cookies i din browser her.

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

Din oplysninger slettes automatisk hos Google efter 50 måneder. De registrerede og gemte oplysninger opbevares dog af Oliver Twist, så længe der kan drages nytte heraf og så længe det findes nødvendigt, dog ikke længere end den gældende lovgivning på området tillader. Herefter slettes alle oplysninger, hvilket sker uden at varsel.

Da der er forskel på oplysningernes karakter og baggrunden for opbevaringen af dem, er det ikke muligt at angive en specifik tidsramme for hvor længe der er tale om opbevaring af dine personlige oplysninger.

 

Videregivelse af dine personoplysninger

Oliver Twist videregiver dine personoplysninger til følgende kategorier af modtagere:

Vores samarbejdspartnere og leverandører skal overholde Oliver Twists instrukser for opbevaring og behandling af persondata. Det er endvidere vores ansvar, at opbevaring og behandling sker i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen.

 

Overførelser af personoplysninger udenfor EU/EØS

Dine personoplysninger vil som udgangspunkt blive behandlet indenfor EU / EØS, men kan også overføres til et ikke-EU / EØS-land som f.eks. USA.

 

Ret til berigtigelse, sletning, begrænsning og indsigelse

Nedenfor kan du læse om din ret til berigtigelse, sletning, begrænsning og indsigelse.

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte os.

Ret til berigtigelse (rettelse)

Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet. Du har også ret til at få dine oplysninger suppleret med yderligere oplysninger, hvis dette vil gøre dine personoplysninger mere fuldstændige og/eller ajourførte.

Ret til sletning

I visse tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

Ret til begrænsning af behandling

Du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

Ret til indsigelse

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Sådan gør du brug af dine rettigheder

Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at kontakte dataansvarlige på ovenstående kontaktoplysninger, eller ved at skrive til info@oliver-twist.dk. Der kan være betingelser eller begrænsninger til disse rettigheder. Det er derfor ikke sikkert, at du f.eks. har ret til dataportabilitet i det konkrete tilfælde – dette afhænger af de konkrete omstændigheder i forbindelse med behandlingsaktiviteterne.

Klage til Datatilsynet

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Ændringer i vores persondatapolitik

Vi forbeholder os ret til på ethvert tidspunkt at ændre vores persondatapolitik og giver i så fald meddelelse på hjemmesiden med et passende varsel og/eller på de enkelte tjenester, når dette er relevant.

 

Cookiepolitik

Introduktion

Denne hjemmeside anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre trafikmåling og statistik samt målretning og frekvensstyring af indhold. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

At gemme dine indstillinger

Vi bruger cookies til at hjælpe os med at huske dig, når du besøger hjemmesiden igen og til at huske, hvilke sider, og hvilke særlige indstillinger, som du måske har valgt undervejs – vi kan bruge de oplysninger til at personliggøre det indhold, der bliver vist dig eller at undgå, at eksempelvis en pop-up bliver vist to gange.
Vi registrerer fx hvilken type browser du bruger og din IP-adresse.

Formålet: er at optimere brugeroplevelsen og hjemmesidens funktion, udarbejde statistik over brug af hjemmesiden, samt foretage profilering. Vores retsgrundlag for denne behandling er dit samtykke til cookies og vores legitime interesse i profilering.

Vi gør brug af tredjepartscookies, som vi tillader en tredjepart sætter via din brug af vores hjemmeside. De varierer fra langsigtede cookies (for at huske dig og dine præferencer) til kortsigtede eller sessionsbaserede cookies, som udløber, når du lukker dit vindue i browseren.

Vi kan også bruge en række værktøjer fra sociale medier, herunder tredjeparts, for at øge brugerinteraktion på vores site (fx “Share”)

Vi kan gøre brug af andre tredjeparts-cookies (indstillet fra andre websites, som eksempelvis Google) til at indsamle og opbevare statistikker om browsing-mønstre eller hjemmesideadfærd og opbygge en demografisk profil. Den data er indsamlet sammen med andres besøgsdata for at danne en kollektiv analyserapport. Det er vigtigt at bemærke, at denne data udelukkende bruges til rapportering/statistiske formål.

Oversigt over cookies

Facebook Pixel (tredjeparts cookie)

Oliver Twist bruger Facebooks analyseværk (Facebook “pixel”). En Facebookpixel er et lille kodestykke, som ligger på vores hjemmeside. Den kan ikke ses med det blotte øje. Værktøjet bruges til at måle effektiviteten af annonceringer, ved at forstå de handlinger, som du udfører på vores website.

Google Analytics / Tag Manager (tredjeparts cookie)

Oliver Twist bruger Google Analytics og Google Tag Manager, som benytter cookies til at vise hvordan besøgende interagerer med vores hjemmeside. De oplysninger, der genereres af disse cookies, herunder din IP-adresse, lagres på Googles servere i USA.

Hvad, hvis jeg ikke ønsker cookies?

Du er ikke forpligtet til at acceptere cookies fra vores hjemmeside, og de fleste browsere giver dig mulighed for at afvise dem.
Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden. Hvis du sletter eller blokerer cookies risikerer du at websitet ikke fungerer optimalt samt, at der er indhold, du ikke kan få adgang til.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: https://support.google.com/analytics/answer/181881?hl=en

 

Sidst opdateret: d. 25.05.2018

 

 

 

 

 

Forbrugerpanel
DIBS - Payments made easy